esmaspäev, juuni 25, 2007

Frankfurdis loomaaias...

14-17.06, Franktfurt am Main

...ma ei käinud, aga meie stipendiaatide aasta-kohtumine tõotas tulla 4 päeva zoo'd, kus üllad metseenid tõestust nõuavad, kas nende eraldused on ida-eurooplasest inimese teinud.


Tegelikkuses kujunesid programmi kohustulikuna sisse kirjutatud akadeemiline diskussioon suuresti tänu agarate ukraina näitsikute sõnarohkusele täitsa pingevabalt ja mehed hingasid kergendatult kui lipsu lõdvaks võisid lasta, ja naised hingasid kergendatult kui sissetõmmatud kõhu rikkalikus lõunasöögilauas laualinade varjus vabaks võisid lasta. Järgnesid kolm päeva Frankfurdi suurlinna peibutavalt teistsugust ambiaansi.


-House rules meie Maini jõe kaldapealses kesklinna hostelis: 1. No drinking. Sildi tõsiseltvõetavust tõestasid tüübid, kes kahevahel trepist üles õllekasti tarisid. 2. Men and women on separate floors. Kas see oli juhus, et mulle ja mu 3 toanaabrinnale sattus võti meeste korrusele?

- Lisaks glämmile ja pankadele ja ruutkilomeetrite viisi klaasseintele kubiseb Maini jõe kallas valjult piiksuvatest julgetest rottidest, päris kriipi öösel tulla ja loota, et nad jalga kinni ei hüppa.


-ööklubi "Odeon", Pidu üle 27 aastastele. Muss oli stiilsemast stiilsem, ainult - tundsin ennast peaaegu alaealisena :) . WC sissekäigus magas, hoolimata bassist värisevatest seintest, pea lopsakal rinnal, paks põllega neegritädi, kelle rahataldrik ootavalt tühjana seisis :)
Maailma õlu tänavapood.Itaallastest abilised (enda väitel ülemused) tassisid ripsmevolksutuste ja naeratuse hinnaga erinevaid huvitavaid märjukesi välja. PS. Eesti õlut neil ei olnud!


-Öine vaade Maini pealselt sillalt "tehisalpidele" - valgustatud kõrghoonete sakilisele hammastikule ja järgmise päeva "alpimatk" liftiga 50 korrusele Euroopa Kommertspanka, kõrgeimasse ehitisse Euroopas peale Moskva teletorni. 50 korrust klaasseinu, botaanikaedadest puhkesaalid ja terast kaks korda rohkem kui Eiffeli torniks tarvis läks.

Kivistunud börsitegelased Kommertspangas

Suitsiid all vasakus nurgas

-Absoluutselt sürreaalsed vennad Maini tööstuslinnaku betoonist kaldal keset tühermaad, mängimas TORUPILLLI - avastasime nad praamiga Maini mööda lõunatades.
Dima, minu armastatud keemiadoktorandist vene keele tandempartner. Ma arenen!!!
Näiteks oskan juba öelda "katus sõidab ära" ja "ära ülba, tüüp" ning muid samast repertuaarist ellujäämisväljendeid.

Kommentaare ei ole: